RC Landen
Welcome at Rotary Club Landen

Rotaryclub Landen verwelkomt U ...

Beste vrienden,

 

RC Landen wil een hechte club vrienden zijn die zich met plezier samen engageren om sociale en maatschappelijk relevante projecten te identificeren en te ondersteunen waardoor wij gezien worden als een unieke club die het verschil kan maken in onze omgeving.

Wij zijn een collectiviteit van vrijwilligers die samen het Rotary doel nastreven. In die hoedanigheid zijn wij een zeer verscheiden groep. Dit is precies onze sterkte dat wij een eenheid vormen in de verscheidenheid. Daar ligt onze rijkdom.

Op die manier kunnen wij de leuze van onze Gouverneur “be the inspiration” in werkelijkheid brengen. Laten wij mekaar inspireren en ook inspiratie opdoen bij niet-Rotariërs. Op die manier bekijken wij de noden van de maatschappij vanuit een ander oogpunt. Wij proberen Rotary en onze club in de lokale gemeenschap te brengen. RC Landen is daar de  laatste jaren via allerlei activiteiten (zeker voor de jeugd) bijzonder goed in geslaagd. Laten we dit verder zetten. 

Wij moeten niet alleen inspireren maar ook verbinden. Wij willen een aanspreekpunt zijn voor hen die het moeilijk hebben in onze maatschappij. Dit kan lokaal of internationaal.

Laten we inspireren, verbinden en veranderen waar nodig. Op die manier gaan we een grote toekomst tegemoet.

Jean Paul Vanelderen

Voorzitter RC Landen


Next events

more »

Latest News

more »