Welcome at Rotary Club Landen

Beste Vrienden,

Het is nu al weer 2,5 jaar geleden dat jullie besloten hebben om mij voor 1 jaartje deze club toe te vertrouwen. En nu ondertussen iets meer dan 6 maanden geleden hebben jullie mij een comité toevertrouwd om mij daarmee te helpen. Ik dank jullie voor dit vertrouwen want dit is een mooie club, een club om fier op te zijn!

Het is misschien symbolisch dan ik net na 25 jaar charter jullie voorzitter mag zijn, want ik heb de ambitie om de volgende 25 jaar goed te laten starten en ook de fundamenten van de club te verstevigen. Een club is een verzameling van individuen die in 1 zelfde richting willen gaan, en samen kunnen wij veel meer dan alleen. Het moet dus gezellig zijn om naar de club te komen en zijn vrienden te ontmoetten, want als vrienden kunnen wij onze projecten realiseren. Dit is dan al ons eerste doel voor dit jaar: plezier maken!

En als het plezant is, dan willen wij ook anderen uitnodigen om deel van deze club te worden. Wij willen het geschikte personen niet onthouden om lid te kunnen zijn van onze fijne club, want dan hebben wij meer handen om onze ambitieuze projecten te realiseren, want ja, wij zijn een ambitieuze club. En dat is dan doel 2 voor dit jaar: meer leden aantrekken!

Onze club werkt al in zeer sterke mate op routine, als je ziet hoe onze jaarlijks wederkerende projecten aangevat worden. Verschillende nieuwe commissies zijn al bezig, ook begint vandaag pas het nieuwe Rotary-jaar. Maar de structuur moet met de evolutie meegaan, en vandaar wordt een aanpassing en evolutie van onze statuten en huishoudelijk reglement aan de actuele werken een derde doel voor dit jaar. Samengevat: fun met meer vrienden op een solide basis ... daar ga ik voor in het komende jaar!

Peter Wolters

Voorzitter RC Landen - District 1630 2017-2018

Beste bezoeker,

Wij, Rotary Club Landen, zijn een hechte groep vrienden die zich met plezier samen engageren om sociale & maatschappelijk relevante projecten te identificeren en duurzaam te ondersteunen. Hierdoor worden wij gezien als een unieke club die verschil maakt in onze regio.

Heb je goede ideeën voor een relevant project in regio Landen en omstreken of wil je deelnemen aan één van onze fundraisingactiviteiten, bekijk dan zeker onze steunaanvraag en activiteitenkalender op deze website!

Wij kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen op één van onze activiteiten.

Rotarische groet,

Karel Tanghe

uittredend Voorzitter RC Landen - District 1630 2016-2017


Next events

more »

Latest News

more »